Centre Comercial Piera

???????????????????????????????
Aug 12 2015

Centre Comercial Piera

Ja arriba a l’Anoia el primer centre comercial urbà, Centre Comercial Piera. Pretenem dinamitzar el comerç de proximitat. Si organitzem bé els comerços del Piera podem tenir una gran oferta comercial que pugui equiparar-se a les de qualsevol centre comercial d’una capital.
Piera és un nucli urbà amb gran concentració de comerços i de locals de restauració, també disposem de molts barris o urbanitzacions allunyades del nucli urbà, habitants que en moltes ocasions decideixen fer les seves compres en centres comercials més allunyats en lloc de comprar a Piera, la nostra missió és fer més atractiu, comunicatiu i igualar l’oferta de qualsevol centre comercial proporcionant serveis equivalents, a més disposem d’aparcaments gratuïts al llarg de tot el Poble, tenim tots els elements necessaris per tenir un centre comercial urbà i Obert.
El que pretenem és proporcionar per a tots els comerços de Piera subscrits una imatge corporativa atractiva.
Fomentem la imatge de comerç unit mitjançant el nostre portal www.centrecomercialpiera.cat, en el qual proporcionem llistat complet de tots els comerços del municipi. Cada comerç disposarà d’una Micro Site amb la direcció, informació de contacte, ofertes o esdeveniments de què disposa cada comerç i fotografies tant de la botiga o local com dels productes o fins i tot dels empleats, això dependrà de la informació que vulgui mostrar cada comerç, pots veure un exemple aquí. Després de fer un estudi en el comerç del municipi hem detectat que la presència online del comerç és pràcticament nul·la, el 95% dels comerços no disposen de cap tipus de presència online. ¿Quan va ser l’última vegada que vas agafar les pàgines Grogues per buscar una botiga un tècnic o qualsevol altre comerç ?. Si ara haguessis de buscar qualsevol tipus de comerç en alguna ciutat el que faríem tots seria mirar-ho a internet, tenint en compte l’alt percentatge de comerços que no tenen cap presència en línia a Piera, dificulta molt generar nous clients. Un dels nostres principals objectius és proporcionar aquesta presència a tots els comerços. A més quan buscar a qualsevol cercador a internet et maregen amb molts enllaços, nosaltres unifiquem tots els comerços en un sol web, així qualsevol persona del Municipi de Piera podrà buscar directament al nostre web ja que sabrà que tots els comerços es troben aquí.
També pretenem traslladar totes les novetats dels comerços de Piera a les xarxes socials amb la intenció de crear comunitat, és un dels punts que considerem molt important.
Disposem al portal de Geolocalització, qualsevol comerç disposa en el seu micro site mapa d’on està ubicat, de la possibilitat de crear ruta per arribar des del lloc que li indiquis. Disposem d’un mapa general del Municipi on podem fer cerques tant per zones del municipi com per sectors (perruqueria, bar tapes, farmàcia, etc.) qualsevol que realitzi una recerca li sortiran tots els comerços d’aquest sector que hi ha al municipi. Posicionats a un mapa. Pots veure-ho aquí.
Un altre punt que detectem després de l’estudi del comerç de la zona, és que el 75% dels comerços no disposen tampoc de correu electrònic i del 25% que si ho disposes sol ser un correu de Hotmail o Gmail la qual cosa fa molt poc professional aquest tipus de contacte. Nosaltres proporcionem a tot subscrit que ho sol·liciti compte de correu amb el nom del comerç i terminació “@ centrecomercialpiera.cat” aquest correu dóna una imatge molt més professional.
Pretenem Regular horaris, quan s’analitzen els horaris sobretot dels dies de tancament dels comerços del Municipi observes que una gran part tanquen els dilluns, altres dimarts, també tenim un altre grup que tanca els dijous i els dissabtes a la tarda que hauria ser un gran dia per al comerç i la vendes ens trobem que la majoria estan tancats. Hem d’unificar horaris per donar una oferta més atractiva i potenciar així més les vendes que en el fons és del que viuen tots els comerços.
El comerç urbà de Piera no pot donar l’esquena al clam més escoltat des de la ciutadania: preus baixos i promocions. De res serveixen les campanyes institucionals de suport, si els possibles compradors veuen defraudades les seves expectatives amb uns preus que no estan disposats a pagar. En temps de crisi el preu és el rei. Les ofertes que publiqueu al vostre microsite nosaltres les farem arribar periòdicament als nostres usuaris registrats tant per mitjà del correu electrònic com mitjançant les xarxes socials.
També per promocionar aquestes ofertes pretenem fer catàlegs periòdicament els quals farem arribar als potencials client de Piera tant d’una forma electrònica com amb la bustiada porta a porta, unificándonos per realitzar aquesta publicitat extra els costos es redueixen considerablement. Nosaltres ens encarreguem del disseny, impressió i bustiada.

 

Exemple Cataleg Centre Comercial Piera

 

 

D’altra banda els clients dels comerços podran deixar una valoració de com ha estat l’experiència en els comerços que hagin estat. Poden publicar fotos dels productes comprats, la qual cosa genera per una banda, més competitivitat amb si mateix per millorar i donar un bon servei, també poden assabentar-se coses que han de millorar i els clients no s’atreveixen a dir-ho directament i finalment aquestes valoracions pesessin a l’hora que un client decideixi anar a un comerç o un altre. Bones valoracions = més vendes.
Finalment ¿que és una zona comercial sense alguna zona lúdica ?, hem de proporcionar algun al·licient més perquè es convine amb les compres. Pretenem crear rutes pel casc antic de Piera perquè les puguin seguir alhora que es fan les compres, disposem d’un casc antic realment espectacular amb castell inclòs que es troba no tot el aprofitat que podria estar, donem aquesta oferta lúdica als nostres clients. També proporcionarem informació de rutes de senderismos i rutes de BTT pel municipi, creant d’aquesta manera d’una gran zona comercial i lúdica que pugui ser atractiva.

Deixa una Resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.