Pastisseria Mora

Descripció

Descripció

Els origens del Forn de pa i Pastisseria Mora daten del 1946 al carrer Serralet 77 de Masquefa quan l’avi Enric Mora, juntament amb la seva dona Maria Estruch, compren un forn ja existent i comencen a fer pa.

Durant molts anys el pa va ser el producte estrella fins que el 1965 es van fer càrrec del negoci el seu fill Manuel Mora i la seva dona Montserrat Creixell que amplien la botiga adquirint i edificant a uns terrenys al darrera de la botiga un local més ampli i espaiós. Allà traslladen tota la producció de pa, i progressivament van ampliant el negoci obrint noves botigues fins que l’any 1992 després d’un llarg aprenentatge a l’escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, en obradors de renom i en cursos i xerrades especialitzades s’incorporen els fills de’n Manuel Mora per dedicar-se al món de la pastisseria i donar-li un nou impuls.

Mai ens cansarem de seguir aprenent, seguir innovant amb nous productes, nous sabors i noves textures. Sempre treballant amb la matèria prima de la màxima qualitat perquè els nostres clients ho puguin gaudir.

Actualment el Forn de pa i pastisseria Mora disposa de cinc botigues pròpies: Masquefa, Martorell, Sant Esteve de Sesrovires, Sant Pere de Riudevitlles i Piera.

De dilluns a diumenge de 7 a 14h i de 17 a 21h.

Contactar

Contactar

Informació Adicional

Informació Adicional
 • Horari de Dilluns a Divendres
  de 7 a 14h i de 17 a 21h.
 • Horari de Disabte
  de 7 a 14h i de 17 a 21h.
 • Festius Oberts
  |

Ubicació

Pastisseria Mora
Obtenir ruta

Contactar

Pastisseria Mora
BlueHatLogoVector
 • Per Administrador
 • Email: info@centrecomercialpiera.cat
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Esdeveniment

Pastisseria Mora
No Events Found

Ratings

Pastisseria Mora

Total OPINIONS

0

0 Total
Si us plau comparteix la teva opinió sobre aquest comerç. Has de valorar sobre els quatre punts que mostrem. També pots incorporar fotos del comerç o dels seus productes perquè a altres possible clients els serveixi com a referència. Centre Comercial Piera us agraeix la vostra col·laboració.
Servei
0.0%
Ubicació
0.0%
Qualitat
0.0%
Altres
0.0%